Onderwerp
De verhuurder verhuurt voor vakantiedoeleinden de voor 6 personen volledig uitgerust en bemeubelde appartement in Residentie Akropolis 1 bus 0702, Albert I Laan 123, 8670 Oostduinkerke.  Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen.  Het is niet toegestaan om de woning met meer dan het vermelde maximum aantal personen te bewonen.

Aanvaarding in goede staat
De verhuurder biedt de woning aan en de huurder aanvaardt het goed in de staat zoals het zich bevindt, in goede staat van onderhoud, veiligheid, hygiëne en conform de geldende wetgeving.

Staat van het goed
Vooraleer de woning te verlaten dient de huurder de woning terug in nette staat te brengen. Alles moet op zijn oorspronkelijke plaats teruggezet worden, de afwas zal gedaan zijn, alsook de afwasmachine zal geledigd zijn, alle gebruikte apparaten moeten proper gemaakt worden. Bij niet naleven hiervan zullen extra schoonmaakkosten van 60 € aangerekend worden.

Aankomst -en vertrek uur
Aankomst vanaf 15u
Vertrekuur op dag van vertrek: 11u
In het gehuurd appartement mag niet gerookt worden.
In de huurprijs zijn inbegrepen: kosten voor het normale verbruik van water, electriciteit en gas (tenzij anders overeengekomen).
Bed – en keukenlinnen is niet voorzien in de huurprijs.
In geen geval mogen de bedden gebruikt worden zonder bedlinnen.
De huurder verbindt zicht ertoe, het verhuurde goed in alle situaties te behandelen als een goede huisvader.
De huurder moet zijn afval correct sorteren. Reglementaire afvalzakken kunnen aangekocht worden in het Bureau Van Toerisme. Een kalender met data voor ophaling is in de woning aanwezig.
Bij gebruik van de verwarming: gelieve de verluchtingsroosters open te laten!

Betaling
Een boeking wordt pas definitief indien een voorschot van 30 % gestort wordt op rekening van de eigenaar binnen de 7 dagen na boeking. De huurder stuurt ook een copy van zijn identiteitskaart door.
Het restante bedrag wordt 1 maand voor vertrek overgeschreven. Indien de huurovereenkomst binnen de 2 weken voor de dag van aanvang tot stand komt, moet het volledige bedrag betaald worden.
Annulering:
Bij niet tijdige betaling is de verhuurder gerechtigd de gereserveerde vakantie te annuleren. Het reeds betaalde voorschot wordt niet gerestitueerd.
De verhuurder behoudt zich het recht voor de overeenkomst op te zeggen wegens onvoorziene omstandigheden. In dat geval wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort.

Aansprakelijkheid van de huurder
De huurder is aansprakelijk voor elke schade berokkend aan het gehuurde goed. Voor diens vertrek zal de huurder alle schade melden aan de verhuurder.

Bezoek van de verhuurder
Het is de verhuurder toegestaan, het goed te bezoeken, met als doel het goed te tonen aan potentiële huurders.

Zelf mee te brengen door de huurder
Er zijn dekbedden en hoofdkussens ter plaatse. De huurder zorgt zelf voor lakens, kussenslopen, handdoeken en vaatdoeken.

Contactpersoon
Het telefoonnummer van de verhuurder wordt u meegedeeld. De sleutel kan opgehaald worden ofwel bij de verhuurder (Zevergem/Gentbrugge) ofwel kan er ingecheckt worden via het sleutelkastje in het gebouw. De code van dit kastje zal enkele dagen voor binnenkomst doorgegeven worden.

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerplein voor het gebouw. Dit is betalende zone (paarse zone) kostprijs: 5 € per dag.

We wensen u een aangenaam verblijf toe!!!